Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

NGData haalt 16 miljoen euro op om zijn groei te stimuleren

NGData haalt 16 miljoen euro op om zijn groei te stimuleren

Het IT-bedrijf heeft bij zijn recente fondsenwerving meer dan 16 miljoen euro opgehaald. Een financiële operatie met als strategisch doel de wereldwijde groei te ondersteunen.

De specialist in oplossingen om de klantervaring te beheren meldt dat hij meer dan 16 miljoen euro (19,4 miljoen dollar) opgehaald heeft bij een derde ronde, geleid door HPE Growth Capital, met deelname van beleggers zoals Idinvest Partners, Pamica, SmartFin Capital, Capricorn Venture Partners en Nausicaa Ventures.

Deze nieuwe investering moet de huidige groeidynamiek van het bedrijf ondersteunen en de klantgerichte aanpak bij de bedrijven verbeteren. Ter herinnering, het bedrijf had al 9,4 miljoen dollar opgehaald bij zijn vorige werving in januari 2017, een periode gekenmerkt door een recordactiviteit met een belangrijke groei van het omzetcijfer en van het aantal klanten.

De verwerving van het bedrijf Eccella in mei 2017 heeft kostbare expertise bijgebracht op vlak van databeheer; dit liet het bedrijf toe om de internationale dekking uit te breiden in Noord-Amerika, Europa en Azië.

"Wij hebben verschillende bedrijven bekeken op het gebied van customer relation software en Big Data marketing. De capaciteit van NGData om hun klanten een geavanceerde data-infrastructuur te bieden, waarbij alle klantengegevens gecombineerd worden met externe databronnen, stond ons wel aan. Het grote pluspunt van de oplossing zit ook in de real time analysefuncties", verklaart Manfred Krikke, partner bij HPE Growth Capital.

 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top