Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Teamleader, de Belgische scale-up die (snel) stijgt

Teamleader, de Belgische scale-up die (snel) stijgt

Het bedrijf uit Gent, dat aan de basis ligt van een SaaS-oplossing in de cloud voor CRM, is gestegen naar de 53e plaats in het Technology Fast 500 klassement van Deloitte, dat de bedrijven vermeldt met de snelste groei in de EMEA-zone. Een succesverhaal om van nabij te volgen…

Met een groeipercentage van zijn omzetcijfer met 2097% over de laatste vier jaar had de Belgische scale-up al de Deloitte Technology Fast 50 voor België gehaald. Vandaag staat Teamleader op de 53e plaats als het technologiebedrijf met de snelste groei in de EMEA-zone (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Teamleader is een in Gent gevestigde scale-up die een SaaS-toepassing in de cloud ontwikkelt voor CRM en verkoop, het beheer van projecten, tijdregistratie en facturatie.  Met de softwareoplossing van het bedrijf kunnen de KMO groeien door "intelligenter te werken".

In een tijdspanne van amper 5 jaar zag Teamleader hoe zijn personeelsbestand groeide naar 170 personeelsleden en zijn aanwezigheid zich uitbreidde naar 6 Europese markten. "Buiten de groei van ons omzetcijfer is ook ons klantenbestand van iets meer dan 200 klanten begin 2014 gestegen naar meer dan 7.000 nu", zo stipt Jeroen De Wit aan, oprichter en CEO van Teamleader.

 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top