Connect with us
woman-sunglasses

International

Instagram tast het opnemen van Stories in WhatsApp

Instagram tast het opnemen van Stories in WhatsApp

Volgens onze collega`s van de tech website TechCrunch onderzoekt Instagram of het mogelijk is om de gebruikers hun Stories rechtstreeks in de vorm van een status update te laten inlassen in WhatsApp. Enkel een beperkt aantal gebruikers heeft toegang tot deze functie in het kader van deze test.

Wanneer men een Story op Facebook post, dan verschijnt die ook op Messenger, en vice versa. Facebook wil de gebruiker nu ook de Stories van Instagram laten `crossposten` op hun WhatsApp accounts. Indien deze functionaliteit effectief uitgerold wordt, zullen de gebruikers Stories tegelijkertijd op WhatsApp en Instagram kunnen posten.

Zou Mark Zuckerberg een gebrek aan inspiratie hebben? Het moederbedrijf Facebook zet hiermee opnieuw in op de Stories, een functie die al gepikt werd van concurrent Snapchat. Op Instagram tellen de Stories meer dan 300 miljoen actieve gebruikers per dag. Door de functionaliteit aan te bieden om de Stories ook op WhatsApp te posten, wil Facebook waarschijnlijk de status updates van de messaging app populairder maken. Dezelfde strategie werd toegepast om de Stories op Facebook een boost te geven.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top