Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Toenadering tussen de beurzen Digital First en Ondernemen

Toenadering tussen de beurzen Digital First en Ondernemen

Digital First, de B2B vakbeurs voor digitale professionals, en de beurs Ondernemen, die omgedoopt werd naar Ondernemen 2.0 goes Digital, bundelen hun krachten en richten samen een nieuw evenement op dat een uitgebreid aanbod wil bieden aan de professionals en ondernemers die belangstelling hebben voor de uitdagingen van de digitale transformatie.

Het valt niet te ontkennen dat de toekomst van elke ondernemer digitale geletterdheid vereist. Nicolas Demeure, Exhibition Manager van de beurs Ondernemen, legt uit: "Deze twee beurzen zijn erg complementair en zij versterken elkaar. De bezoekers zijn op zoek naar steeds meer specifieke content, en het digitale neemt een steeds groter deel van de activiteiten van bedrijven, groot of klein, in beslag".

Met deze nieuwe formule kan men alle professionals bijeenbrengen die op zoek zijn naar digitale oplossingen. Er zal een mooie expositieruimte zijn van 9500 m². Deelnemen aan een evenement van een dergelijke omvang genereert opportuniteiten, zoals Caroline Tybergin, Sales & Marketing Director van Digital First aangeeft: "Het programma van de conferenties en workshops van de twee gecombineerde beurzen zal zeer goedgevuld zijn. In totaal zullen er meer dan 12 conferentiezalen zijn en 150 sessies, verspreid over 2 dagen. Er bestaat niets vergelijkbaars in België."

Roularta blijft de mediapartner van de beurs Ondernemen, die in 2018 aan zijn 15e editie toe is. Xavier Bouckaert, CEO van Roularta Media Group, verklaart: "De synergie tussen de twee beurzen lijkt evident".

Deze toenadering zorgt er ook voor dat de zone voor de start-ups, die twee jaar geleden ontwikkeld werd op de beurs Digital First, nog versterkt wordt. Het is een echt hoogtepunt van de beurs, aangezien de start-up village bijdraagt tot het nationaal bereik van de meest veelbelovende Belgische start-ups. Dit jaar zullen 200 start-ups uitgenodigd worden en een zone van 3500 m² is voor hen uitgetrokken. De organisatoren rekenen op de deelname van 10.000 professionals. In 2017 verwelkomde de beurs Ondernemen 5.500 bezoekers. Digital First brengt elk jaar 4.000 bezoekers bijeen.

Afspraak dus op 17 en 18 oktober 2018 om nieuws te vernemen en delen met de beste specialisten van het Digitale en het Ondernemerschap.

Website Digital First:
https://www.digitalfirst.be/index.php
Website Ondernemen:
http://www.entreprendreondernemen.be
 

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top