Connect with us
woman-sunglasses

Market news

PYCO Group zal België opnieuw vertegenwoordigen op de CES-beurs in Las Vegas

PYCO Group zal België opnieuw vertegenwoordigen op de CES-beurs in Las Vegas

De Consumer Electronics Show is de belangrijkste beurs ter wereld geworden die gewijd is aan de technologische innovatie in consumentenelektronica. PYCO Group verheugt zich erop om aan dit evenement te kunnen deelnemen en er zijn technologische innovaties en de digitale maturiteit van zijn Belgische en Europese markten te kunnen tonen.

Al 51 jaar is de CES-beurs in Las Vegas dé jaarlijkse afspraak bij uitstek voor consumentenelektronica. Dit evenement, dat door de Consumer Technology Association (CTA) georganiseerd wordt, is ondertussen ook doorgedrongen tot het toneel van het digitale en de tech start-ups. De nieuwe editie heeft plaats van 9 tot 12 januari 2018 en heeft als centraal thema "de Smart City". PYCO Group zal eens te meer aanwezig zijn op dit evenement, en consolideert zijn positionering als cruciale internationale speler in digitale transformatie.

PYCO Group helpt zijn klanten om hun teams en hun digitale oplossingen uit te bouwen. Zijn succes is gebaseerd op zijn vermogen om uitzonderlijke talenten aan te trekken, op te leiden en verder te laten evolueren, terwijl het ondertussen opportuniteiten opent voor zijn klanten en medewerkers. Tot de internationale spelers die gebruik maken van de producten en diensten van PYCO Group behoren onder andere BNP Paribas, Colruyt, AXA, KBC, Belfius, Décathlon Atlassian, Microsoft, Samsung, Volkswagen, Adobe, Box.com, LVMH, L`Oréal, Unilever.

PYCO Group kijkt ernaar uit om zijn partners en huidige en toekomstige klanten te ontmoeten op CES.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top