Connect with us
woman-sunglasses

Advertorial

Afspraak op de tweede editie van de Digital Pharma Summit!

Afspraak op de tweede editie van de Digital Pharma Summit!

Op 2 februari heeft in Brussel de tweede editie plaats van de Digital Pharma Summit, dit jaar gewijd aan Data.

Dit evenement, dat gesponsord wordt door CIB, Yellowpill, SmartSales en Digimedia, zal gewijd zijn aan de impact van Big Data op de medische industrie en de farmaceutische sector. De  Digital Pharma Summit wordt georganiseerd op 2 februari in de namiddag, in partnerschap met Actito en MediQuality.

Veertien sprekers zullen een overzicht geven van dit hot topic. Yves Baudechon (Social.Lab Worldwide), Simon Walker (M3 (EU)), Tom Renneberg (Esanum), Guy Brits (Apotex), Eider Sanchez (Naru Intelligence), Ségolène Martin (Kantify), Geert Vromman (Cropland), Maurice Van Leeuwen (Shaman), Benoit De Nayer (Actito), Dimitri Anne (GfK), Denise Silber (Basil Strategies Consultancy), Jean-Sébastien Struyf (MediQuality), Pierre de Nayer (MediQuality) en Dominique Pellegrino (EASI) zullen hun expertise met u delen en u helpen om de regels van het Big Data spel te begrijpen - hoe die de medische industrie overhoop gooien en, vooral, om deze data te analyseren, interpreteren en het beste eruit te halen.

 

Ontdek het programme hier en reserveer nu meteeen uw plaats. Geniet tot 17 januari van ons aanbod van 290 euro in plaats van 390 euro.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top