Auxipress blijft groeien in 2018

Auxipress blijft continu evolueren en is in die context ook volop bezig met het uitbreiden en versterken van zijn team. Het creëren van een “innovatie”-tak was slechts de eerste stap in de herpositionering die Auxipress vorige zomer aankondigde.

post-image-3

De aanwerving van Vincent Marlet als Sales Manager is een tweede stap. Vincent heeft meer dan 17 jaar ervaring in business development en digitale MarCom-strategie. Eerder in zijn loopbaan werkte hij enkele jaren als Corporate Advisor bij Belga, en als Senior Sales bij PR Newswire. Bij Auxipress zal zijn missie voornamelijk bestaan uit de verdere ontwikkeling van de klantenportfolio’s en het leiden van het team Account Managers. Die ploeg bestaat uit drie mensen: Tanguy Verschaeren, Stéphane Labye en ook Gloria Osman (ex-Politico), die in december het team is komen versterken. Met de blijvende ambitie om al onze klanten op de best mogelijke manier bij te staan, is Auxipress nog op zoek naar een vierde Account Manager om deze ploeg te vervolledigen. 

We willen onze klanten een echte transversale media-expertise bieden, in een media-ecosysteem dat steeds complexer wordt waardoor bedrijven en merken soms het overzicht dreigen te verliezen. We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten hierin een nog betere ondersteuning kunnen bieden, vandaar ook de noodzaak om onze ploeg te versterken,” aldus Tiffany Foucart, Sales & Marketing Director.

Back to top button
Close
Close