Kevin Van den Bosch, nieuwe Client Service Director bij Emakina

De voormalige MD van Groupon Belgium vervoegt het Brusselse digitaal agentschap.

post-image-3

Emakina versterkt zijn digital marketing team met de komst van Kevin Van den Bosch. De nieuwe Client Service Director brengt meer dan 10 jaar ervaring mee in customer-centric management voor een intense samenwerking met zijn klanten. Bij Emakina zal hij op dit pad verder gaan door zich te focussen op teamwork, om zo de accounts van het digitale agentschap een hoge toegevoegde waarde te kunnen bieden.

Kevin geniet van een doorgedreven kennis van alle digitale modellen, waaronder search engine marketing, mail, affiliate marketing, display advertising, loyalty mechanismen, prijsvergelijking, en crossmediale campagnes. Als plaatselijk en internationaal spreker is hij ook docent digital marketing aan de hogeschool PXL Hasselt en aan HoGent.

Vooraleer hij bij Emakina kwam, heeft Kevin gewerkt als Managing Director van Groupon voor België. Hij legde er banden tussen plaatselijke handelszaken en gebruikers, en nam deel aan de globale vestiging van het merk op de markt. Hij  heeft bovendien commerciële ervaring en customer service opgedaan bij Ignition One, waar hij, als Client Service Director voor de EU en Sales Director voor België, meehielp aan het succes van het marketingplatform. Bij Tradedoubler was hij belast met de content en performance marketingprojecten, en ook voor de Europese geaffilieerde accounts van Nike, KLM en Air France.

Kevin Van den Bosch is heel enthousiast: "Bij Emakina geven de mensen mij een heel warm onthaal, en het kennisniveau, zowel van de groep als van elk individu, is echt indrukwekkend. Ik geloof vast in het full-service aanbod van het agentschap en ben onder de indruk van de cultuur van passie en openheid. Emakina beschikt over de nodige kracht om zijn klanten doorheen de hele digitale transformatie te begeleiden. De nadruk wordt er gelegd op de rijkdom van de content en op spitstechnologie om de klanten van de strategie naar uitzonderlijke resultaten te brengen. En dat is waar ik van hou".

Back to top button
Close
Close