Connect with us
woman-sunglasses

Market news

MyMicroInvest wordt Spreds

MyMicroInvest wordt Spreds

MyMicroInvest heeft beslist om van naam te veranderen:  "Spreds". Spreds zal geleid worden door Charles-Albert de Radzitzky (CEO) en Gilles van der Meerschen (Chief Business Development Officer) terwijl Olivier de Duve aan het hoofd staan zal van het Inventures-fonds.

MyMicroInvest en het durfkapitaalfonds Inventures hebben besloten om te splitsen. Tot nu deelden ze dezelfde CEO, hetzelfde team en dezelfde juridische structuur, maar nu hebben de twee activiteiten besloten om zich op te  splitsen in twee bedrijven, zodat elk op zijn eigen pad verder kan evolueren. "Het is nu tijd voor onze teams om zich op hun kernactiviteiten te concentreren", zegt Olivier de Duve, voormalig CEO van MyMicroInvest en de nieuwe CEO van Inventures. Deze evolutie zal het Inventures-fonds de kans geven om zijn leiderschap te ontwikkelen door te blijven investeren in start-ups en scale-ups.

Het investeringsplatform zal zich meer focussen op diversificatie ten behoeve van zijn investeerders en ook op zijn kernactiviteiten. MyMicroInvest maakt ook van de gelegenheid gebruik om zijn naam te wijzigen in "Spreds". Een nieuwe naam voor een duidelijkere, eenvoudigere en krachtigere strategie dan voorheen.  Het platform zal geleid worden door Charles-Albert de Radzitzky (CEO) en Gilles van der Meerschen (Chief Business Development Officer).

De twee bedrijven zullen hun samenwerking rond gezamenlijke projecten verderzetten, zoals de "Impact VC Tracer" -dienst, waarmee platformleden de volgende 10 start-ups kunnen selecteren die door het fonds ondersteund zullen worden.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top