Connect with us
woman-sunglasses

Advertorial

Visit.brussels Awards: stem voor Brussels Digital Week

Visit.brussels Awards: stem voor Brussels Digital Week

Brussels Digital Week werd geselecteerd in de categorie INTERNATIONAL EVENT 2017.

Al meer dan 10 jaar wil de ceremonie van de visit.brussels Awards de projecten bekronen die actief bijdragen aan de uitstraling van Brussel, zowel binnen onze grenzen als erbuiten. Op 29 maart eerstkomend zullen, in aanwezigheid van alle belangrijke organisatoren van evenementen, de prijzen van de visit.brussels Awards, georganiseerd door Visit.brussels, uitgereikt worden.

De Brussels Digital Week is dit jaar genomineerd in de categorie International Event, die een groot evenement bekroont of een beurs met internationaal bereik, georganiseerd in Brussel en voor het grote publiek bestemd.

Van 19 tot 29 oktober kwamen de Brusselse digitale spelers bijeen om hun ideeën te promoten en hun technologieën aan zoveel mogelijk mensen voor te stellen, via 25 evenementen die in de Europese hoofdstad georganiseerd werden. Als verzamelplek van een berg talenten, ideeën en knowhow verstevigt de Brussels Digital Week de positie van de stad als een van de digitale hoofdsteden van de wereld.

Stemmen op de Brussels Digital Week doet u hier

Visit.brussels wil de aandacht vestigen op acties die bijdragen tot het verbeteren van de kwaliteit van de ontvangst die de bezoekers te beurt valt, en die zo bijdragen aan de internationale reputatie van onze reisbestemming, en dat in 9 verschillende categorieën.

Het publiek selecteert eerst de beste drie projecten in elke categorie. Vervolgens wijst een jury bestaande uit professionals uit de Brusselse toeristische sector de winnaars onder de finalisten aan, en dit op basis van vijf criteria: de impact op de internationale uitstraling van Brussel, de impact op het toerisme in Brussel, de originaliteit, de duurzaamheid van het project en de inspanningen die gemaakt werden om het toegankelijk te maken voor mensen met beperkte mobiliteit. Tijdens de visit.brussels Awards Ceremony & Networking Night, 29 maart 2018, worden de winnaars bekend gemaakt en ontvangen zij hun prijs.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top