Connect with us
woman-sunglasses

Market news

blue2purple gecertificeerd Google Optimize

blue2purple gecertificeerd Google Optimize

blue2purple behaalt het certificaat Optimize en wordt zo Full Certified Service Partner Analytics. Een unicum in België! Het agentschap verkrijgt eveneens het Tag Manager certificaat, wat haar positioneert als enige agency met 4 certificaten in België. Ze verwierf eerder al de nodige certificaten van Google Analytics en Google Data Studio.

Hiermee is blue2purple integraal gecertificeerd in België. Internationaal bestaan er zes verschillende Google Analytics certificaten, waaronder ook Attribution en Audience. Deze laatste zijn echter nog niet beschikbaar in ons land. Mede door het feit dat de digitale markt in België vandaag alsnog te klein wordt ingeschat door Google.

Het digitale marketing agentschap versterkt zo haar consultancy aanbod, door het ter beschikking stellen van een package rondom user experience (UX) optimalisatie op een website. Een niet te onderschatten onderdeel van performance marketing.

Optimize benadert de digitale marketing vanuit een data-driven aanpak. Deze A/B testing tool, zet UX centraal en biedt de mogelijkheid een audit uit te voeren op verschillende types websites: e-commerce, lead generation, awareness en branding pagina’s.

Deze gebruikte technieken maken deel uit van de Google Analytics suite. Hiermee kunnen de data van Analytics aan website gegevens gekoppeld worden. Deze bevatten onder andere: landingspagina, gebruikte apparaten en personae.

Deel uitmakend van het Google universum is Google Optimize rechtstreeks gelinkt aan Google Analytics en AdWords. Deze Google Optimize certificatie geeft geloofwaardigheid aan de positionering van blue2purple. Een agentschap die zowel een strategische audit levert onder de vorm van consultancy, alsook de technische implementatie kan voorzien. Het behalen van dit certificaat toont de expertise van blue2purple binnen dit domein aan.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top