Connect with us
woman-sunglasses

E-commerce

Bezoek de Webshop Vakbeurs 2018

Bezoek de Webshop Vakbeurs 2018

Benieuwd hoe jij meer omzet genereert door online te gaan verkopen? Kom dan naar de Webshop Vakbeurs, hét e-commerce event van België.

De Webshop Vakbeurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor beginnend en blijvend e-commerce succes. Het is simpelweg dé plek om je volledig te laten informeren over alle aspecten van e-commerce en online verkoop.

 

Topsprekers van o.a. Newpharma, bol.com, Carrefour, en IBM

 

Naast de beursvloer met ruim 80 leveranciers zijn er ook 4 seminarieruimtes. Inspirerende sprekers van Colruyt, Medpets, Meubis, Microsoft en ISM eCompany behandelen er actuele onderwerpen en overstelpen je met praktische tips.

 

Beurs bezoeken?

 

Een bezoek aan het #1 e-commerce event van België op 25 en 26 april is volledig gratis maar registreren is noodzakelijk.

 

Meld je aan als bezoeker hier

 

NIEUW: Eerste editie Big Data Expo

 

Gelijktijdig met de Webshop Vakbeurs zal de eerste editie van Big Data Expo plaatsvinden. Wens je meer grip te krijgen op je data? Ben je op zoek naar oplossingen om de grote stroom aan data inzichtelijk en relevant te maken? Met je Webshop Vakbeurs ticket heb je ook gratis toegang tot Big Data Expo.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top