Alexander De Croo en Jo Caudron op DTS

Al wie op 1 juni eerstkomend deelneemt aan de Digital Transformation Summit in The Hotel, zal conferenties van twee prestigieuze sprekers kunnen bijwonen. Alexander De Croo, Vicepremier belast met de Digitale Agenda, en Jo Caudron, CEO van Duval Union Consulting, hebben officieel hun komst als keynote speaker bevestigd.

post-image-3

Alexander De Croo, vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking, Digitale Agenda, Telecom en Post, zal tijdens de Digital Transformation Summit in The Hotel zijn visie en zijn engagement ten opzichte van Digital Belgium in een keynote uiteenzetten.

Jo Caudron, medeoprichter van Speakersbase.com en Founding Partnter van Duval Union Consulting heeft eveneens zijn aanwezigheid op 1 juni eerstkomend bevestigd.

Wil u ook dit uitzonderlijke evenement bijwonen en genieten van kwalitatieve conferenties? Gerenommeerde sprekers ontmoeten? De inschrijvingen zijn geopend! Afspraak op 1 juni eerstkomend in The Hotel! Maak nu gebruik van ons aanbod: Buy 1, Get Two, en nodig uw collega uit.

Inschrijvingen

Back to top button
Close
Close