Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Konica Minolta neemt het Belgisch IT-bedrijf Aurelium over

Konica Minolta neemt het Belgisch IT-bedrijf Aurelium over

De in Zaventem gevestigde `Business` afdeling van de Japanse fabrikant meldt de overname van het IT-bedrijf Aurelium, gevestigd in Kontich. Een overname die Konica Minolta moet toelaten om haar positie op de markt van IT-dienstverlening te verstevigen.

De overname van Aurelium kadert in de ambitie van Konica Minolta Business Solutions (Belgium) om zich om te vormen tot een volwaardige IT-dienstverlener van complete digitale oplossingen.

Door de krachten van beide bedrijven te bundelen zou Konica Minolta in staat moeten zijn om beter te kunnen inspelen op de behoeften van zijn klanten, en dat dankzij een complete waaier diensten en de knowhow van IT-professionals die kunnen bogen op een grondige expertise en uitstekende referenties.

Gezamenlijk zal het bedrijf Aurelium het "Workplace Hub" concept introduceren op de Belgische markt, een innovatieve IT-oplossing voor bedrijven die alle technologie van een organisatie samenvat in een gecentraliseerd platform, om zo de toekomst te verzekeren van professioneel IT-beheer.

Aurelium stelt momenteel een 50 mensen tewerk en heeft meer dan 30 jaar expertise op het gebied van ICT-oplossingen. Het bedrijf zal zijn naam en identiteit behouden, en zal vanuit Kontich blijven werken. Het operationeel beheer blijft onder de verantwoordelijkheid van Philippe Reinardts, COO en Gert Lambers, CC&TO.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top