Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Hubo en ListMinut bundelen de krachten

Hubo en ListMinut bundelen de krachten

De twee bedrijven hebben samen een manier gezocht om hun respectievelijke klanten te helpen. Klanten van Hubo die niet weten hoe ze met het aangekochte materiaal aan de slag moeten, vinden de hulp die ze nodig hebben heel gemakkelijk via ListMinut. Tegelijkertijd profiteren ListMinut-dienstverleners van talrijke jobaanbiedingen op het platform dankzij de zichtbaarheid die Hubo biedt.

ListMinut kondigt de lancering aan in 144 Hubo-winkels in België. Elke Hubo-klant kan met een paar klikken via listminut.be de ideale persoon vinden om hem met zijn werk te helpen. De klant koopt dus wat hij nodig heeft bij Hubo en weet dat hij op ListMinut kan rekenen om het te installeren. 

"We moesten eerst het aantal dienstverleners nog wat omhoog krijgen om er zeker van te zijn dat de klanten van Hubo geholpen konden worden met hun klussen. De eerste resultaten zijn zeer overtuigend en tonen aan dat de meest gevraagde diensten onder andere het installeren van tuinhuisjes, renoveren van badkamers en het installeren van keukens zijn." uitlegt Jonathan Schockaert, CEO van ListMinut. 

Op dit moment werkt ListMinut samen met meer dan 4.000 doe-het-zelvers in heel België. Hubo is op haar beurt één van de 10 grootste Belgische e-commerce sites en een pionier op vlak van de digitalisering van DIY. De samenwerking tussen de twee bedrijven is bijgevolg evident.

Toen Hubo contact opnam met ListMinut om het idee van de samenwerking te bespreken, leek het voorstel meteen vanzelfsprekend voor beide partijen. Het was voor hen duidelijk dat veel mensen doe-het-zelf- of tuinwerk willen doen, maar slechts een deel van hen dit soort klussen effectief zelf kan uitvoeren.

Erwin Van Osta, CEO van de Hubo Groep, legt uit: "Het komt vaak voor dat klanten onze verkopers vragen of ze "iemand kennen die zou kunnen... Daarom is Hubo een samenwerking aangegaan met ListMinut. Dit platform laat particulieren toe om kleine diensten uit te voeren op een 100% legale manier. Hubo biedt een breed scala aan materiaal, en nu kunt u er ook de hulp vinden van ervaren mensen om klussen te komen uitvoeren. Denk aan het repareren van een lekkende kraan, het plaatsen van een extra stopcontact, het monteren en schilderen van een tuinhuisje, ... Daarnaast vindt Hubo het ook belangrijk om met een betrouwbare partner samen te werken en jonge ondernemers een kans te geven."

De twee bedrijven zijn van plan een langetermijnsamenwerking te ontwikkelen. Ze willen samen een gemakkelijke toegang creëren tot de doe-het-zelfwereld van morgen. 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top