Connect with us
woman-sunglasses

Campaigns

Head Office en Mars Petcare lanceren Petfamily.be

Head Office en Mars Petcare lanceren Petfamily.be

Liefhebbers van katten en honden kunnen hun hart ophalen. Head Office ontwikkelde samen met Mars Belgium het content platform Pet Family voor de BELUX markt.

“Pet Family begon als een content-idee voor Sheba®, maar is uitgegroeid tot een multibrand-verhaal, waarin alle merken van Mars Petcare – zoals Pedigree®, Cesar®, Sheba® en Whiskas® een plaats krijgen”, vertelt Alessandro Segatta, Associate Creative Director bij Head Office.

“Het nieuwe platform is gevuld met handige info, interessante promoties en inspiratie. Niet enkel over de voeding, maar ook over de gezondheid, training, hygiëne… van je huisdier. Deze verhalen worden telkens gelinkt aan een specifiek merk. Zo kunnen geïnteresseerde lezers kennismaken met het volledige brand portfolio van Mars Petcare, en wordt de zichtbaarheid van minder bekende merken, zoals Catisfactions en Catsan, verhoogd.”

Honden- en katteneigenaren kunnen eenvoudig een profiel aanmaken voor zichzelf en hun geliefde viervoeter. Daarna mogen ze zich verwachten aan gepersonaliseerde artikels, maar ook promoties en coupons, en allerlei andere content op maat. Een echte user – en animal - centric approach!

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top