Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

De View Lite, een meeslepende multimedia-ervaring

De View Lite, een meeslepende multimedia-ervaring

Wiko gaat steeds verder met multimedia en presenteert zijn nieuwe gamma smartphones met een panoramisch scherm. Waar de View-collectie voordien bestond uit twee high performance modellen, wordt ze nu aangevuld met drie meer toegankelijke modellen die beschikken over uitzonderlijke functionaliteiten: de View Lite, de View Go en de View Max.

De View Lite is meer dan alleen maar een nieuwe telefoon met een groot scherm. Je kan ermee bingewatchen, games spelen of foto’s nemen waar je maar wil, wanneer je maar wil, in optimale omstandigheden. Het formaat van het scherm, 18:9, biedt je een meeslepende ervaring waarin je helemaal ondergedompeld wordt.
 
De View Lite gaat nog verder in de foto-ervaring dankzij een camera van 13 MP. Daarmee kan je nog betere foto’s nemen, met nog sprankelendere kleuren. De selfielovers worden ook op hun wenken bediend dankzij de Big Pixel-technologie en een sluitertijd van f/2.0 op de camera vooraan. Zo kan je 4 keer meer licht capteren. Perfecte selfies tijdens zonsondergang zijn nu kinderspel!
 
En als je vreest dat je deze telefoon niet in één hand kan houden: de View Lite heeft ondanks een 5,45” scherm een compact design. Daardoor ligt hij goed in de hand en is het gebruiksgemak perfect.
 
View Lite
Prijs: € 159
Beschikbare kleuren: zwart, rood, goud

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top