Connect with us
woman-sunglasses

Social Media

3 redenen om naar de Social Media Summit te komen

3 redenen om naar de Social Media Summit te komen

Op 22 juni eerstkomend heeft de Social Media Summit plaats. Deze top over de sociale netwerken, het slotevenement voor de grote vakantie, belooft heel bijzonder te zijn. Ontdek de drie redenen om deel te nemen!

1. De sociale netwerken vormen een efficiënte commerciële hefboom, maar veranderen voortdurend. Tijdens de Social Media Summit kunt u in een namiddag tijd kiezen uit 22 sessies, waarmee zo goed als alle uitdagingen behandeld worden waarmee marketing professionals geconfronteerd worden. Op het programma: Marcel Molenaar van LinkedIn Benelux, Koen Stevens van Ambassify, Julie Nicaise van Space, Jonathan Kubben Quinonez (Mom I`m Fine) en vele anderen.

2. U verneemt er meer over word-of-mouth marketing en brand ambassadors. Over deze nieuwe manier om aan marketing te doen gaat een sessie, gegeven door Patrick de Pauw van het bedrijf Social Seeder, sponsor van het evenement.

3. Tijdens twee networking pauzes en een closing drink hebt u de kans om efficiënt te netwerken en u te ontspannen in een prestigieus kader, hartje Brussel.

En vergeet niet: 1 plaats kopen = 1 plaats gratis! Wacht niet langer en reserveer  hier uw plaats!

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top