Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

200 startups @ Digital First

200 startups @ Digital First

Het Startup Lab, een ruimte op de Digital First & Ondernemen beurs exclusief gewijd aan startups, zal alle bezoekers de kans bieden op een one-to-one met de oprichters van 200 jonge bedrijven! De inschrijvingen voor de startups die wensen deel te nemen zijn nu geopend.

Hebt u uw startup opgericht? Wenst u aan de bezoekers van de Digital First & Ondernemen beurs op 17 en 18 oktober uw knowhow te tonen, uw product, uw diensten?

Wil u kans maken op een stand in het Startup Lab, als een de beste 200 startups van België, vul dan dit formulier in. Onze jury zal daarna de 200 beste dossiers selecteren op basis van de geleverde informatie (tot nu opgehaald bedrag, personeelsbestand, jaar van oprichting, …). De kandidaten zullen binnen de 10 dagen op de hoogte gebracht worden van het resultaat van hun kandidatuur.

Sinds twee jaar bevat Digital First met succes ook een startup zone, wat u kan zien bij het bekijken van onze aftermovie van editie 2017. Dit jaar zal deze ruimte, voorbehouden aan jonge bedrijven, nog uitgebreid worden en wordt zij het STARTUP LAB.

Op 17 en 18 oktober dit jaar kan u meedingen voor de Startup Lab Awards, uw pitch geven, conferenties bijwonen, de crème de la crème van de digitale wereld en de Belgische ondernemers ontmoeten.

Sounds interesting? We bet! Wacht niet langer en  vul meteen het formulier in..

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top