Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Qualifio integreert interactieve marketingactiviteiten van BuboBox

Qualifio integreert interactieve marketingactiviteiten van BuboBox

Qualifio, Europa's toonaangevende interactieve marketing- en dataverzamelingsplatform, en Ambassify, Europa's toonaangevende platform voor Customer Advocacy, hebben een akkoord bereikt om een nieuwe samenwerking te starten. De huidige gebruikers van BuboBox zullen vlot kunnen migreren naar het platform van Qualifio.

Ambassify legt de focus op zijn snelgroeiende Customer Advocacy platform  en gaat samenwerken met Qualifio voor zijn interactieve marketingactiviteiten, BuboBox. Klanten van BuboBox kunnen naar Qualifio migreren om hun interactiviteiten (formulieren, quizzen, prijsvragen, enquêtes, galerijen...) te beheren op hun websites, mobiele apps en sociale media en zo leads te genereren en hun community te kwalificeren.

Daarnaast wordt het Ambassify-platform gekoppeld aan Qualifio, waardoor Qualifio-gebruikers hun leads en klanten kunnen omvormen tot ambassadeurs van het merk.

Koen Stevens, algemeen directeur & medeoprichter van Ambassify licht toe: "Ambassify maakt een sterke internationale groei door dankzij ons Customer Advocacy platform dat momenteel onze volledige aandacht en ondersteuning vraagt. Als onderdeel van onze strategie wilden we onze huidige BuboBox-gebruikers migreren naar een solide partner. Qualifio is het ideale platform dat volledig beantwoordt aan de behoeften van onze BuboBox-klanten.”

Olivier Simonis, algemeen directeur & medeoprichter van Qualifio vertelt: "De integratie van het portfolio van BuboBox is een nieuwe stap in de ontwikkeling van Qualifio op de Belgische markt. We zien elke dag dat steeds meer bedrijven kiezen voor een interactieve marketingoplossing met indrukwekkende resultaten op het gebied van leadgeneratie en een verbeterde kennis van de klant.”

 

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top