Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Oracle: nieuwe sponsor voor Digital First

Oracle: nieuwe sponsor voor Digital First

Oracle, de belangrijkste uitgever ter wereld voor zakelijke software, zal dit jaar een van de voorkeurspartners zijn voor de beurs.

 

Digital First is verheugd om Oracle, de belangrijkste uitgever ter wereld voor bedrijfssoftware, te mogen verwelkomen als Silver Sponsor van Digital First.

Het bedrijf wil hiermee zijn positie op de Belgische markt bevestigen. Op 17 en 18 oktober zullen de bezoekers de gelegenheid hebben om verschillende conferenties bij te wonen die door het bedrijf gegeven worden in de Keynote Room maar ook in andere zalen.

De dertiende editie van de beurs Digital First belooft uitzonderlijk te worden. Digital First, de B2B-beurs voor digital professionals, en de beurs Ondernemen, omgedoopt tot Ondernemen 2.0 goes Digital, slaan te handen ineen. Samen creëren zij een ontmoetingsplek die professionals en ondernemers, die aandacht hebben voor de uitdagingen van de digitale transformatie, een uitgebreid aanbod bieden. Deze nieuwe formule verenigt alle professionals die op zoek zijn naar digitale oplossingen. En dat op een mooie expositieruimte van 9500 m².

Deze samenwerking zal ook de startup-zone een push geven, die twee jaar geleden binnen de Digital First ontwikkeld werd. Het hoogtepunt van de beurs, de Startup Lab, zal bijdragen tot de nationale uitstraling van de meest veelbelovende Belgische startups. Dit jaar zullen er 200 startups uitgenodigd zijn. Om  uw eigen startup in te schrijven is het hier te doen. In 2017 heeft de beurs 5.500 bezoekers verwelkomd. Digital First van zijn kant heeft elk jaar een 4.000 deelnemers.

Afspraak dus op 17 en 18 oktober 2018, met onder andere Oracle, om nieuws te vernemen en ideeën uit te wisselen met de beste specialisten van het digitale en het ondernemerschap.

 

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top