Connect with us
woman-sunglasses

Market news

In The Pocket breidt uit naar Leuven

In The Pocket breidt uit naar Leuven

De Belgische digital product studio In The Pocket opent een tweede kantoor. Naast de hoofdzetel in Gent, waar 90 mensen werken, wordt in Leuven een nieuw kantoor geopend. Op die manier wil In The Pocket een nog betere partner worden voor bedrijven die willen innoveren met nieuwe technologieën.

‘Met het kantoor in Leuven willen we vooral kunnen vissen in een nieuwe talentenvijver’, zegt CEO Jeroen Lemaire.

In The Pocket groeide de voorbije jaren uit tot een gereputeerde bouwer van digitale platformen en producten met onder andere cloudtechnologie, mobile, augmented reality en artificial intelligence. Het aantal werknemers verdriedubbelde op vier jaar tijd en momenteel staan 20 vacatures open.

Naast bedrijven als Bancontact, Proximus en Colruyt Group kloppen ook steeds meer buitenlandse bedrijven als de Aéroports de Paris bij In The Pocket aan. ‘De snelle groei, gedreven door de toenemende vraag naar expertise in strategisch belangrijke technologieën en de vraag naar zelforganiserende teams zorgt ervoor dat we blijven uitbreiden’, aldus Lemaire.

In eerste instantie zal het team in Leuven focussen op mobile en conversational interfaces. Momenteel vinden er selectierondes plaats, in september plant In The Pocket de operationele start.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top