Kom alles te weten over de Social Media Summit!

Nu vrijdag 22 juni is The Hotel dé ontmoetingsplek voor de Social Media spelers in België.

post-image-3

De social media staan boordevol nieuws! Indien ook u een concrete contentstrategie op de social media wil uitbouwen, dan is deze tool onmisbaar: de Social Media Summit op 22 juni.

Wenst u:
- het laatste nieuws te vernemen?
- uw "Social Media" strategie te verfijnen?
- u te specialiseren?
- beter de rol te begrijpen van de verschillende agentschappen, die aanwezig zullen zijn?
- praktische en concrete aanwijzingen en advies te krijgen over het posten?
- de nieuwigheden en trends te ontdekken met Ogilvy & Social Lab, LinkedIn, Ambassify, BNP Paribas Fortis, Isobar, Native Nation, Digital Wallonia, Mom I`m Fine, …
- te netwerken en klanten en partners aan te trekken voor een cross-business input?

Of gewoon uw horizon te verbreden en nieuwe ideeën op te doen? De Social Media Summit zorgt ervoor! Wie kan dat beter in één namiddag tijd?

Op het programma van de SMS staan 18 sessies, gegeven voor gerenommeerde social media experts. Brand Advocacy, Influencer Marketing, Video, de specifieke kenmerken van B2B, voorbeelden van campagnes, Live Streaming, de evoluties bij Facebook, Chatbot, … Strategieën, adviezen en case studies zullen er volop zijn op deze namiddag, die door Digimedia georganiseerd wordt met de steun van Social Seeder. Dit alles in het prestigieuze kader van The Hotel, hartje Brussel.

Ontdek het volledige programma en wacht niet langer om uw ticket te kopen! U kunt nu nog genieten van onze speciale promo: Buy 1, Get 2!
 

Back to top button
Close
Close