Connect with us
woman-sunglasses

Market news

MultiMinds viert 4-jarig bestaan met nieuwe kantoren en huisstijl

MultiMinds viert 4-jarig bestaan met nieuwe kantoren en huisstijl

MultiMinds, de onafhankelijke data & analytics studio, viert deze maand haar 4-jarig bestaan met nieuw kantoor.

Door de continue groei van onze onderneming waren we genoodzaakt om uit te breiden,” zegt Philippe Vlaemminck, co-counder van MultiMinds.

De verhuis naar een nieuw kantoor was meteen ook de ideale gelegenheid om de huisstijl op te frissen en een nieuw logo te ontwikkelen. De nieuwe huisstijl en hedendaagse inrichting van de nieuwe kantoren weerspiegelen de ambitie van MultiMinds om verder te groeien in digital data en analytics.

Hoewel de meeste van onze klanten zich rond Brussel of zelfs in het buitenland bevinden, blijft de nieuwe locatie van MultiMinds in Aalst. “We hebben hier onze roots en geloven in het potentieel van Aalst als groeipool voor start-ups in nieuwe technologie,” verklaart co- founder Siegert Dierickx.

Het volledige team van Philippe Vlaemminck en Siegert Dierickx zit intussen volledig geïnstalleerd in hun nieuwe kantoor, nog steeds in het SULBB-gebouw maar twee verdiepingen hoger, met een uniek zicht op Aalst. En het interieur van MultiMinds geniet minstens evenveel ooh’s en aah’s, met een intrigerend ontwerp van Objekt Architecten, perfect uitgevoerd door Atelier Dubbeloo en Maxim Backx.

Op vrijdag 15 juni organiseerde MultiMinds de officiële inhuldiging met bijna 200 genodigden waaronder zowel klanten als collega’s en vrienden. Naast een feestje konden de aanwezigen zich laten inspireren door presentaties van Jeroen Lemaire, CEO van In The Pocket, Digital Product studio in Gent, en Bram Vanderborght, Professor in robotica.

Ook MultiMinds’ founding fathers Siegert en Philippe hebben hun visie op de toekomst uit de doeken gedaan. En ze gaven blijk van veel ambitie met de uitbreiding van hun analytics en strategisch team, en een focus op Artificial Intelligence en Machine Learning. MultiMinds blijft daarom ook op zoek naar nieuw talent. 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top