Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Mediagenix breidt zijn activiteiten uit naar de Verenigde Staten

Mediagenix breidt zijn activiteiten uit naar de Verenigde Staten

Na Europa en Azië richt de Belgische software-uitgever, specialist in de ontwikkeling en implementatie van de "Whats`on" oplossing, zich nu naar de Amerikaanse markt. Het bedrijf is dan ook op zoek naar bijkomende medewerkers om zijn groei te ondersteunen.

Het Belgische bedrijf Medagenix (dat in 2016 de prijzen "Leeuw van de Export" en "Beloftevolle Onderneming van het Jaar" behaalde) maakt zich momenteel op om van start te gaan met zijn Amerikaanse vestiging in Fort Lauderdale.

Buiten de Belgische zenders VTM en VRT werkt Mediagenix samen met grote internationale spelers zoals de BBC, Disney en Viacom, door hun programmering te beheren.

Vandaag maken meer dan 90 omroeporganisaties, telecomoperatoren en service providers dagelijks gebruik van de "Whats`on` softwareoplossing van Mediagenix voor het beheer van de levenscyclus van media content.

"Vanuit Fort Lauderdale kunnen wij onze huidige partners in Noord- en Zuid-Amerika beter ondersteunen, de plaatselijke markten prospecteren en inzetten op nieuwe spelers zoals telecomoperatoren en kabeloperatoren", zo verklaarde Dirk Debraekelaer, CEO van het bedrijf.

Om zijn internationaal succes te behouden kondigt het bedrijf aan dat het op zoek is naar 30 bijkomende medewerkers in België en in het buitenland.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top