Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Programmads, verdeler van de Google marketing tools in België

Programmads, verdeler van de Google marketing tools in België

Nu Google een volledige transformatie van zijn marketing tools ​aankondigt​, is Programmads nu ook officieel gecertificeerd om deze digitale marketing “Enterprise” suite, ontwikkeld door Google, te commercialiseren. Programmads zal hierdoor nauw samenwerken met de Google teams. In een wereld waar marketing steeds technologischer wordt (met bijvoorbeeld artificiële intelligentie, automatisering, etc...) heeft Programmads als missie om adverteerders en media agentschappen te helpen met het implementeren van de Google technologie.

Programmads is een technologie consulting bedrijf gespecialiseerd in digitale marketing. Ze zijn gevestigd in Brussel en bieden hun klanten (zowel adverteerders als marketing agentschappen) een complete omkadering aan rond de marketing platformen die op de markt zijn gebracht door Google. Het doel is om te helpen bij het verbeteren van de campagneresultaten via technologie.

Nu krijgt Programmads het officiële status van Google Marketing Platform – Sales Partner. “Deze unieke positionering maakt het mogelijk, met behulp van technologie, om digitale marketing projecten van een zeer grote schaal op te zetten op de Belgische markt en dit terwijl we genieten van de steun en slagkracht van Google.”​ verklaart ​Gaëtan Godart​, Managing Director Programmads.

Bovendien is Programmads ook gecertificieerd in de volgende producten: Analytics 360, Display & Video 360, Campaign Manager, Search Ads 360, Data Studio, Optimize, Tag Manager. Analytics 360 staat toe om de efficiëntie van een website te meten in real time en geeft ook de mogelijkheid om hier offline cijfers in toe te voegen (zoals de verkoop in fysieke winkels). Optimize 360 maakt het mogelijk om op basis van het profiel van bezoeker de website inhoud dynamisch te wijzigen. Display & Video 360 dtaat toe om in één platform alle media aankopen te consolideren én te meten. Tegelijkertijd is het ook nog eens mogelijk om de advertentie aan te passen op basis van de persoon die deze te zien krijgt.

 

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top