Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Maak tijdens de BDW kennis met 3D printing

Maak tijdens de BDW kennis met 3D printing

Stilaan begint de agenda van de Brussels Digital Week zich af te tekenen. U hebt ongetwijfeld al veel horen praten over 3D printing, maar weet niet echt goed waarover het gaat? De workshop van Unic-3D, die plaatsheeft tijdens de Brussels Digital Week, zal u een antwoord geven op al uw vragen. Iedereen wordt uitgenodigd om op 24 oktober eerstkomend naar Elsene te komen, om te ontdekken hoe dit drukproces werkt.

Van 17 tot 26 oktober komen de Brusselse digitale spelers bijeen om bij zoveel mogelijk mensen hun ideeën te promoten en hun technologieën voor te stellen. Het doel van de BDW? De positie van de stad bevestigen als een van de digitale hoofdsteden van de wereld, door een twintigtal evenementen in de Europese hoofdstad te organiseren, en een massa talenten, ideeën en expertise bijeen te brengen.

Vandaag brengen wij de workshop onder uw aandacht die bij Unic-3D in Elsene gegeven wordt, van 18u tot 19u30. U bent ALLEN hartelijk welkom. Nicolas Usuwiel, oprichter van Unic-3D, zal u gedetailleerd uitleggen hoe deze technologie werkt. Tijdens deze informatiesessie zullen volgende onderwerpen behandeld worden: wat is 3D printing, de toepassingsgebieden ervan, de verschillende stappen, de beschikbare materialen, een presentatie van de verschillende 3D printers en 3D scanners, en een vraag-en-antwoord sessie.

In 2016 opende Unic-3D in Elsene de deuren om 3D printing voor te stellen en te laten inburgeren bij particulieren en professionals. Drie jaar later wordt Unic-3D de nationale referentie op dit gebied. Samen met Nicolas zal u ontdekken hoe u uw verbeelding concrete vorm kunt geven dankzij de meest geavanceerde 3D printers en 3D scanners. U zal zien dat het veel eenvoudiger is dan u denkt!

De workshop heeft plaats Rue de Dublin 27 in Elsene, van 18u tot 19u30, gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Een ondergrondse parking is eveneens beschikbaar, in Rue de la Tulipe.

Ontdek de andere evenementen en meer informatie over de Brussels Digital Week op de officiële site van BDW.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top