Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Amazon, keynote bij DF

Amazon, keynote bij DF

Jose Manuel Rodriguez, Startup Business Developer bij Amazon Web Services, zal aanwezig zijn op de Keynote van Digital First, op 18 oktober.

De startups waren de eersten die de cloud services van Amazon Web Services omarmden. Vandaag maken duizenden startups gebruik van AWS om hun digitale diensten aan te drijven. Jose Manuel Rodriguez zal uitleggen hoe startups kunnen profiteren van het aanbod van Amazon, buiten de cloud services, en hoe het bedrijf jonge starters helpt bij hun start- of groeifase, om zich op de markt te lanceren.

Het programma van de conferentie? Tal van voorbeelden en adviezen over hoe tewerk te gaan om te genieten van de Amazon Web Services programma`s.

Jose Rodriquez heeft meer dan 10 jaar in de telecomsector gewerkt, en dat in 3 verschillende landen. Hij heeft trouwens zelf verschillende startups opgericht. Gesterkt met zijn ervaring in ondernemerschap en nieuwe technologieën is hij momenteel verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van startups bij AWS voor de Benelux. Hij wil Amazon positioneren als partner en steun voor jonge starters bij alle fasen van hun levensloop.

Digital First is verheugd om hem te mogen rekenen tot de sprekers bij de Keynote. Wil u de presentatie van Amazon niet missen? Schrijf u dan nu meteen in en geniet van het early-bird aanbod dat momenteel geldt.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top