Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Brussels Digital Week: bHack To School 2.0 is terug in België!

Brussels Digital Week: bHack To School 2.0 is terug in België!

Van 9 tot 19 oktober zullen er twee weken geavanceerde opleidingen over verschillende programmeertalen gegeven worden bij Hackages. bHack To School 2.0 zal een van de topevenementen zijn van de Brussels Digital Week. Workshops, conferenties, inwijdingen, demonstraties: voor elk wat wils. Met als doel het grote publiek de rijkdom te leren kennen van het digitale ecosysteem van Brussel, en om een mentaliteitswijziging te bereiken over thema`s zoals de deeleconomie en smart cities, om de opleidingskanalen te belichten en het digitale ondernemerschap in Brussel te promoten: de BDW ziet er heel kleurrijk uit.

Twee weken geavanceerde opleidingen over verschillende programmeertalen, afgestemd op uw behoeften, en gegeven door nationale en internationale experten? Dat is mogelijk met Hackages van 9 tot 19 oktober!

Brussels Digital Week heeft het genoegen volgende evenementen tot bHack to School te mogen rekenen: cursussen waarbij de deelnemers technologieën onder de knie leren krijgen zoals JavaScript, React, Angular, Vue.js, TypeScript, RxJS, GraphQL en andere. De verschillende cursusmodules hebben plaats op Silversquare Triomphe Brussels (Avenue Arnaud Fraiteur 15-23, 1050 Brussels). Earlybird tickets zijn nog tot 15 september geldig - wacht dus niet langer om u in te schrijven. Voor meer informatie over de cursussen, de lesgevers en de prijzen, kunt u terecht op https://bhacktoschool.hackages.io

Als kers op de taart heeft op 10 oktober, van 9u tot 17u, "Tech Jargon Game" plaats, een interactieve en praktische workshop waarbij de deelnemers heel wat technische termen leren kennen, hun reële betekenis en de categorieën waartoe zij behoren. .NET, SAP, WordPress, Java, JavaScript, backend & frontend, Angular, Node, C#, … U hebt hoogstwaarschijnlijk deze trendy woorden al gehoord, misschien komt u ze elke dag tegen. U heb misschien wel enig besef van wat zij betekenen, maar weet u ook wat zij echt vertegenwoordigen? Tech Jargon Game zal de gelegenheid zijn om uw kennis te verdiepen.

Ontdek alle evenementen van de Brussels Digital Week op http://www.brusselsdigitalweek.be

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top