Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Digital First: kom naar de keynote van Thierry Geerts (Google België)

Digital First: kom naar de keynote van Thierry Geerts (Google België)

"Wij moeten niet bang zijn van de digitalisering, in tegendeel, die biedt ons de unieke kans om alles opnieuw uit te vinden", stelt de Country Director van Google. Mobiliteit, wonen, gezondheid, winkelen… alles terug uitvinden. Maar hoe gaat u uw eigen bedrijf terug uitvinden? Thierry Geerts zal deze vraag beantwoorden tijdens zijn keynote van editie 2018 van Digital First, op 17 oktober.

Digital First heeft het genoegen Thierry Geerts te mogen rekenen tot de keynotes van deze nieuwe editie van Digital First. De directeur van Google België zal Digitalis voorstellen, het land van 4 miljard inwoners die onderling verbonden zijn dankzij het internet. Zijn sessie vindt plaats op 17 oktober om 11u.

Thierry Geerts is vader van 4 kinderen en handelsingenieur (Solvay) van opleiding, afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel. Na zijn studie werkte hij als auditor bij Coopers & Lybrand (nu PWC), maar zijn passie voor de media, online marketing en innovatie heeft hem er al snel toe gebracht om directiefuncties uit te oefenen bij Corelio Publishing, Nostalgie, VAR, Clickx en Passe-Partout. In 2008 wordt hij CEO van Corelio Business Development en van Arkafund.

Sinds 2011 is hij nationaal directeur van Google België en in die functie heeft hij een positie in het hart van de digitale revolutie, online marketing en innovatief ondernemerschap.

Hij is ook lid van "Digital Minds for Belgium" van vice-premier Alexander De Croo (eveneens spreker op Digital First), van "Conseil du Digital" van de Waalse Minister van Economie en van het bureau van IAB Europe. Hij heeft zopas "Digitalis" gepubliceerd, waarin hij de angst ontcijfert die de digitalisering van onze wereld inboezemt. Zijn sessie draagt de titel "You can and must reinvent our company".

U wil deze belangrijke toespraak niet missen? Afspraak op www.digitalfirst.be om er uw ticket te kopen.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top