Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Smile verwerft Adyax, specialist in de open source Drupal

Smile verwerft Adyax, specialist in de open source Drupal

De open source-specialist meldt dat hij het bedrijf Adyax overgenomen heeft, expert in projecten met het open source CMS Drupal. Een overname die de nieuwe entiteit moet toelaten om de volgende drie jaar een inkomen van 200 miljoen euro te genereren.

Deze overname is de tweede operatie voor externe groei van Smile, sinds het investeringsbedrijf Eurazeo KMO in mei 2017 toetrad tot het kapitaal.

Adyax stelt een 350 experten tewerk, die gespecialiseerd zijn in het creëren van digitale producten waaronder een open source Drupal CMS. De klantenportefeuille van Adyax bevat gerenommeerde merken zoals LVMH, Disney, Ipsos, Saint-Gobain, Le Monde, Carrefour, Valeo en andere.

Het bedrijf wordt gedreven door een start-up mentaliteit en wendbaarheid; het realiseert elk jaar innovatieve projecten op maat, gaande van strategie/ design van diensten tot de realisatie en ondersteuning ervan.

Dankzij de fusie zullen de klanten van de twee bedrijven ook kunnen genieten van synergiën en van een bredere ondersteuning bij elke stap van hun digitale transformatie, en dat in alle vier bedrijfsonderdelen van de groep: Digital/ E-business, Business Apps, Infrastructuur en Embedded/ IoT.

De nieuwe entiteit Smile/ Adyax wil binnen 3 jaar de koploper in Europa worden voor het digitale, met 200 miljoen euro omzet.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top