Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Focus Advertising, Invisible Puppy & Cronos aan de Leie bundelen de krachten

Focus Advertising, Invisible Puppy & Cronos aan de Leie bundelen de krachten

High tech koppelen aan high touch, dat is waar de samenwerking tussen deze bedrijven om draait. Focus Advertising is een bouwer van sterke merken, Invisible Puppy een pionier op het vlak van digitale strategie. Invisible Puppy neemt samen met Cronos aan de Leie een minderheidsparticipatie in Focus Advertising, al blijft het management van de afzonderlijke bedrijven ongewijzigd. De alliantie gaat officieel van start op 21 september 2018.

“De communicatiewereld is vandaag gefragmenteerd en werkt in specialisaties”, zegt Karel Vanoverberghe, Managing Director bij Focus Advertising“Al die specialisaties in huis halen kan enkel door strategische allianties aan te gaan zoals met Invisible Puppy. Zo kunnen we in de toekomst onze klanten nog completere oplossingen aanreiken.”

Samen vergroten de bedrijven hun spectrum, netwerk en slagkracht in de bredere regio, met Kortrijk als vaste stek. Zo kunnen ze campagnes opzetten waarbij elk contactmoment tussen merk en consument nog intenser wordt. De slim geïnterpreteerde data van Invisible Puppy en de expertise en creativiteit van Focus Advertising vertalen zich in een alliantie die klaar is voor de toekomst.
 
Antony Slabinck, chief Growth Officer Invisible Puppy, vult aan: “Op het vlak van digitale strategie staan we heel sterk. Maar om de eindklant echt centraal te plaatsen, staan we nog veel sterker als we ook de branding, het grafische luik en de communicatie in ons aanbod integreren. Focus Advertising vult die nood perfect in en weet zijn kennis toe te passen in zowel online als offline media.”
 
Sam Bambust, Managing Partner Cronos aan de Leie, formuleert het als volgt: “Ik geloof hard in de kracht van een team. De passie van Focus voor zijn klanten en de digitale expertise van onze teams zal ongetwijfeld leiden tot een vruchtbare samenwerking."
 
De eerste gezamenlijke projecten waarbij Invisible Puppy de digitale strategie uittekent en Focus Advertising de creatieve invulling voor zijn rekening neemt, lopen intussen al.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top