Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Wie wordt de startup van het jaar? Ontdek het antwoord op de beurs Digital First

Wie wordt de startup van het jaar? Ontdek het antwoord op de beurs Digital First

Het Startup Lab, een ruimte die op de beurs Digital First & Ondernemen volledig gewijd is aan startups, zal alle bezoekers de gelegenheid bieden voor one-to-one ontmoetingen met de oprichters van jonge bedrijven!

De 100 startups die op 17 en 18 oktober eerstkomend aanwezig zijn in de Startup Lab, kunnen meedingen naar de Startup Lab Awards, kunnen pitchen, speciale conferenties bijwonen, het neusje van de zalm van de Belgische digitale en ondernemerswereld en potentiële klanten ontmoeten.

Sinds 2 jaar verwelkomt Digital First ook een startup-zone. Dit jaar breidt deze ruimte, gewijd aan jonge starters, nog verder uit en wordt zij het STARTUP LAB. Gesponsord door Xerius zal dit Startup Lab het hele Belgische startup-ecosysteem verwelkomen, met onder andere de aanwezigheid van Digital Wallonia, Orange, ING, Be Angels, het Microsoft Innovation Center, iMec, SN Factory, …

Op 17 oktober zal de Startup Lab Award uitgereikt worden, die de beste startup van het jaar bekroont. Onze jury, die bestaat uit o.a. Omar Mohout (Sirris), Claire Munck (Be Angels) en Xerius, zal het beste dossier selecteren op basis van de aangeleverde informatie.

Is uw startup nog niet ingeschreven? Wacht niet langer en vul het formulier in om deel te nemen aan de beurs. Afspraak in Tour&Taxis op 17 en 18 oktober!

Om u in te schrijven als bezoeker is het hier te doen: https://www.digitalfirst.be

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top