Connect with us
woman-sunglasses

Market news

AdSomeNoise opent kantoor in Kortrijk

AdSomeNoise opent kantoor in Kortrijk

Het onafhankelijk bureau AdSomeNoise, gespecialiseerd in display advertising en digital signage, opent een kantoor in Kortrijk. Zo wil het West- en Oost-Vlaamse klanten beter bijstaan en vissen uit de vijver aan talent die in Kortrijk voorhanden is.

Sinds 1 september heeft AdSomeNoise een tweede kantoor. Dat is gevestigd in Kortrijk en telt op dit moment twee mensen. “Onze ambitie is op korte termijn uit te breiden tot een team van 4 à 5 mensen, waardoor het een op zich staande productiehub wordt”, aldus Client Services Director Jochen Sablon. ”Daarvoor lopen gespreken met potentiële medewerkers en stagiairs.

AdSomeNoise – dat in Leuven opgestart is – nam deze beslissing om dichter bij de klanten te staan én om de stap kleiner te maken voor medewerkers. “Heel wat grote lokale merken zijn gevestigd in West- en Oost-Vlaanderen”, klinkt het bij Jochen Sablon. “Deze stap zal ons helpen om dichter bij klanten als QuickStep te staan. Daarnaast gaan jonge medewerkers bewuster om met woon-werkverkeer. We kunnen ze wel overtuigen om in Leuven te komen werken, maar na enkele jaren weegt dat door. Met onze hub willen we de stap voor talent kleiner maken. Bovendien is de keuze voor Kortrijk daarbij ideaal. HoWest heeft de stad een creatief en technologisch aura bezorgt met opleidingen als ‘Digital Design & Development’, ‘Digital Arts & Entertainment’ en ‘New Media & Communication Technology’.” 

Vanuit Leuven en Kortrijk is een team van 18 personen aan de slag.

 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top