Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Beleggers en start-ups ontmoeten elkaar op Digital First

Beleggers en start-ups ontmoeten elkaar op Digital First

Ook dit jaar zet de beurs Digital First de start-ups in de schijnwerpers. Elk jaar blijft de ruimte die aan hen gewijd is verder uitbreiden. De beste jonge bedrijven van het land (en sommigen uit het buitenland) zijn op Digital First te vinden, in het Startup Lab. Een goede gelegenheid voor de starters om beleggers te ontmoeten en hun project een boost te geven.

Bij deze nieuwe editie, die resoluut op de toekomst gericht is, blijft de beurs de start-upzone verder uitbreiden die twee jaar geleden ontwikkeld werd. Het Startup Lab, een echt hoogtepunt op de beurs, draagt bij tot de nationale uitstraling van de meest veelbelovende Belgische (en enkele buitenlandse) start-ups.

Op het programma dit jaar onder andere: een conferentiezaal, de Startup Lab Agora, waar hen advies verstrekt wordt en waar de jonge bedrijven zich kunnen inspireren bij meer gevestigde ondernemers. In deze zaal zal ook de award uitgereikt worden voor de Startup van het Jaar, georganiseerd door Digimedia.

Ook op het programma staan ontmoetingen tussen investeerders en jonge bedrijven. Beste start-ups, wacht dus niet langer om u in te schrijven op het Startup Lab,als u het nog niet gedaan hebt tenminste.

Bent u een investeerder en wil u deelnemen aan de pitching-sessies die op de beurs georganiseerd worden? Ga dan naar het inschrijvingsformulier en vink er het vakje Investeerder aan of neem zo snel mogelijk contact op met Camille Mokkedem om een plaats naar keuze te krijgen.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top