Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Ufodrive wordt gelanceerd in Brussel

Ufodrive wordt gelanceerd in Brussel

UFODRIVE.com, dat in mei voor het eerst werd gelanceerd op de luchthaven van Luxemburg, heeft autoverhuur voor u opnieuw uitgevonden.

UFODRIVE.com, dat in mei voor het eerst werd gelanceerd op de luchthaven van Luxemburg, heeft autoverhuur voor u opnieuw uitgevonden. Omdat de klant op de eerste plaats komt en om een einde te maken aan de ergernissen van conventionele autoverhuurdiensten, ontwikkelde UFODRIVE.com een mobiele app die reizigers een unieke en innovatieve ervaring biedt. Geen vervelende of onverwachte kosten meer, maar transparante prijzen en een wagenpark van elektrische luxeauto’s voor een unieke klantervaring en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het Brusselse wagenpark pakt uit met de baanbrekende Tesla Model S.


“Door de smartphonerevolutie te combineren met de opkomst van elektrische auto’s heeft UFODRIVE.com iets unieks ontwikkeld: de eerste volledig digitale verhuurdienst van elektrische auto’s”, aldus CEO Aidan McClean. “Onze klanten zullen zich afvragen waarom ze ooit genoegen hebben genomen met iets anders dan de baanbrekende Tesla Model S. Bovenop deze geweldige auto bieden wij onze klanten bovendien het gemak van een naadloze en ultrasnelle verhuurapp.” 

Passagiers die op Brussels Airport aankomen, kunnen met de UFODRIVE-app hun auto reserveren, terugvinden en meteen vertrekken. Minder dan één minuut na aankomst kunnen klanten hun auto ophalen in de VIP-parking van Interparking. Doordat er geen papierwerk en wachtrijen voor het ophalen van de autosleutels zijn, kunnen reizigers zonder stress of vertraging hun reis voortzetten. Hetzelfde geldt wanneer reizigers hun auto terugbrengen, vooral omdat de gebruikelijke verplichting om de benzinetank eerst opnieuw te vullen verdwijnt. Klanten kunnen hun auto voor beide locaties in Brussel boeken op UFODRIVE.com of via de gratis app.

“Brussel is de eerste stap in de richting van Europese uitbreiding nu we onze activiteiten in Luxemburg met succes hebben gevalideerd en ontwikkeld”, zei Chief Operating Officer Renaud Marquet. “We zullen onze activiteiten uitbreiden over heel Europa, met Hamburg als volgende locatie waarvan de opening in oktober gepland is. Ons uiteindelijke doel is om UFODRIVE.com wereldwijd aan te bieden en we hebben al grote vorderingen gemaakt met overeenkomsten voor bijkomende Europese locaties”, voegde hij hier nog aan toe.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top