Connect with us
woman-sunglasses

Market news

TradeTracker Belgium opent een kantoor in Brussel

TradeTracker Belgium opent een kantoor in Brussel

Het grootste affiliate netwerk van België, TradeTracker, opent een tweede kantoor in België om de huidige groei te versterken en de Franstalige markt beter te bedienen. Naast het kantoor in Brugge is TradeTracker nu ook fysiek aanwezig in Brussel.

Al sinds de lancering van Real Attribution vorige zomer is de groei van TradeTracker in een hogere versnelling gegaan. “Behalve superieure technologie, is lokale aanwezigheid altijd al een speerpunt geweest voor onze groei. Met deze nieuwe vestiging kunnen we nog beter de gehele Belgische markt bedienen”, aldus Gordon Plomp, Managing Director TradeTracker België. 

Dat het TradeTracker voor de wind gaat blijkt ook uit de maar liefst 6 nominaties voor de International Performance marketing Awards van 2018, waaronder die van Best Performance Marketing Technology. Intussen ontwikkelt TradeTracker haar platform in snel tempo verder.

“Met de nieuwste ontwikkelingen binnen ons platform kan TradeTracker nu perfect de performance van mobile apps en hun rol in de customer journey inzichtelijk maken. Tijdens ons speakerslot op digital first zal ik meer inzicht geven over de invloed van mobile apps op het aankoopgedrag van consumenten”, klinkt het bij Joeky Geilleit, Account Director TradeTracker Belgium.

TradeTracker is als standhouder (Nr. 18) en spreker aanwezig op digitalfirst.be 17 en 18 Oktober.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top