Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Daverend succes voor de nieuwe editie van Digital First

Daverend succes voor de nieuwe editie van Digital First

Meer dan 6000 unieke bezoekers kwamen woensdag en donderdag bijeen op Tour&Taxis, waar de 13e editie plaats had van de beurs Digital First. Uitzonderlijke keynotes, internationale sprekers, meer dan 130 conferenties over thema`s als Marketing Automation, Social Media en Digital Marketing. Een mooie editie, met steun van Vaimo, Salesforce, Digital Wallonia, ING, Oracle, UCM, 76seconds, Comarch, Gevers, Mini en Flexmail.

Er waren heel wat deelnemers aan de ongeveer honderd conferenties die op Digital First werden georganiseerd en zij bezochten aansluitend de vele exposanten die op woensdag en donderdag aanwezig waren op Tour & Taxis. Op 17 en 18 oktober kwamen duizenden professionals uit het hele land bijeen om de nieuwste trends in de digitale sector te volgen, hun expertise te delen en te netwerken.

Voor het eerst hadden de beurzen Digital First en Ondernemen de handen ineen geslagen,  wat leidde tot een nieuw tweedaags evenement dat een uitgebreid aanbod wou bieden aan professionals en ondernemers met interesse voor de uitdagingen van de digitale transformatie.

Deze nieuwe formule bracht alle professionals bijeen die op zoek zijn naar digitale oplossingen en hun projecten wensen te ontwikkelen. Een echte hoeksteen van de beurs was het Startup Lab - het bracht een klassement van de meest innovatieve en veelbelovende nationale start-ups.

Ons hele team is erg verheugd over het succes en geeft u al meteen afspraak in 2019, voor een nieuwe editie die hopelijk even hoogstaand is, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste trends in de digitale en ondernemerswereld.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top