Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Docbyte wordt de officiële technologiepartner van Amazon Web Services

Docbyte wordt de officiële technologiepartner van Amazon Web Services

Na uitgebreide evaluatie en validatie mag Docbyte zich de trotse technologiepartner van Amazon Web Services noemen. Het Gentse IT-bedrijf zal samenwerken met AWS voor hun cloudplatform en informatiebeheeroplossingen.

Aangezien Amazon de hoogste veiligheidsnormen hanteert en ISO 27001-gecertificeerd is, is dit platform het perfecte antwoord op de veiligheidseisen van Docbyte's klanten die voornamelijk actief zijn in de financiële en verzekeringssector, de gezondheidszorg en de publieke sector.

Lid van het AWS-partnernetwerk

Het AWS-partnernetwerk is een groep van cloudsoftware- en cloudserviceleveranciers die door Amazon Web Services werden geselecteerd na het voldoen aan verschillende criteria. AWS verdeelt zijn partners onder in twee groepen: APN Consulting Partners en APN Technology Partners.

Docbyte en andere APN Technology Partners van Amazon leveren softwareoplossingen die worden gehost op of geïntegreerd met hetAWS-platform. Docbyte volgde het AWS-competentie programma en onderging strenge technische validatie met betrekking tot branche specifieke technologieën, evenals een beoordeling van de veiligheid, prestaties en betrouwbaarheid van hun AWS-oplossingen. Dankzij deze validatie weten AWS-klanten dat ze volledig kunnen vertrouwen op Docbyte als APN-partner.

Focus op het succes van de klant

Bij het uitwerken van hun oplossingen zal Docbyte gebruik maken van de verschillende technologieën die AWS aanbiedt. Naast hun hoge beveiligingsnormen en hun volledige afstemming op de GDPR, is dit een van de redenen waarom AWS het meest geschikte platform is voor hun klanten.

"Wij richten ons altijd op het succes van onze klanten en helpen hen om zoveel mogelijk te profiteren van alle zakelijke voordelen die AWS te bieden heeft", vertelt Frederik Rosseel, CEO van Docbyte. "Dankzij de uitgebreide training en ervaring hebben we een diepgaande expertise op het gebied van AWS opgebouwd. Daardoor staat Docbyte op een unieke positie om bedrijven in elk stadium van de implementatie van cloudservices te helpen en hen te begeleiden bij het bereiken van hun bedrijfsdoelstellingen."

SCIO, Docbyte’s oplossing voor het archiveren op lange termijn, draait momenteel al op het Amazon-platform en de eerste klanten konden reeds de voordelen ervan ervaren. Ontdek hier alles over SCIO.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top