Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

Samsung stelt de smartphone van morgen voor

Samsung stelt de smartphone van morgen voor

De Koreaanse IT-gigant heeft zijn eerste smartphone met opvouwbaar scherm voorgesteld, naast andere nieuwigheden op vlak van connected objects en artificiële intelligentie.

De laatste editie van de `Samsung Developer Conference` was voor Samsung de gelegenheid om nieuwigheden en tools voor te stellen voor ontwikkelaars van Bixby (een slimme interface om een smartphone met gesproken commando`s te bedienen) en SmartThings. Parallel moeten de One UI en Infinity Flex Display technologieën de weg openen naar volledig nieuwe ervaringen en mogelijkheden op het gebied van mobiele toestellen en connected objects. Zo zal het binnenkort mogelijk worden om zijn smartphone open te vouwen of te sluiten voor het gebruik.

"Wij hebben grote stappen vooruit gezet op het gebied van AI en het IoT. Deze nieuwigheden zullen een cruciale rol spelen bij de realisatie van onze Connected Living visie. Bixby en SmartThings bevatten nieuwe mogelijkheden die de integratie van producten en diensten van derden op de IA- en IoT-platformen zullen faciliteren. Tegelijkertijd stellen wij smartphones voor met een plooibaar scherm", aldus een tevreden Menno van den Berg, President van Samsung Benelux.

Met de Bixby Developer Studio en SmartThings stelt Samsung een pakket tools voor dat de ontwikkelaars in staat moet stellen om een nieuw intelligentie te geven aan hun diensten en connected devices.

Met het plooibare scherm van de smartphone (Infinity Flex Display) zal het mogelijk zijn om de mobiele ervaring aan te passen in functie van de grootte: drie actieve apps zullen tegelijkertijd open kunnen blijven.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top