Connect with us
woman-sunglasses

E-commerce

Worldline werkt samen met Six Payment Services

Worldline werkt samen met Six Payment Services

De specialist in financiële transacties is een strategisch partnerschap aangegaan met Six Payment Services. De transactie stelt Worldline in staat om deel uit te maken van de grote spelers in betaaldiensten in Europa en de hele wereld.

De transactie zou in de nabije toekomst geen wijzigingen met zich meebrengen. Maar de samenwerking tussen de twee financiële entiteiten maak grote projecten in de toekomst mogelijk, gezien het niveau van expertise en innovatie van de twee spelers in een sector die in volle transformatie is.

"Worldline en SPS vullen elkaar aan zowel op vlak van hun geografisch bereik, hun waaier oplossingen, hun gemeenschappelijke ambitie om de activiteit te ontwikkelen, maar ook door hun investering in innovatieve oplossingen, in hun medewerkers en hun competenties ten dienste van al onze klanten", stipt Worldline aan.

En het voegt eraan toe "Wij zijn het belangrijkste bedrijf geworden dat in staat is om een echt eengemaakt grootschalig acquisitieplatform te leveren, een volledige oplossing die alle kanalen beheert - van de fysieke winkel tot de e-commerce en mobiele commerce - voor onze handelaren uit de hele wereld. Als koploper in financiële verwerking zullen wij een complete waaier leveren met een aanbod van financiële diensten die aangepast kunnen worden aan de behoeften van alle banken en financiële instellingen".

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top