Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Storyme is verkozen door Google als Preferred Video Partner in België

Storyme is verkozen door Google als Preferred Video Partner in België

Storyme, de Gentse scale-up in videostrategie, werd verkozen als Preferred Video Partner in België, wat ervoor zorgt dat het bedrijf een partnership kan vormen met Google om te beantwoorden aan de noden bij de digitale transformatie van bedrijven. Dit partnership maakt het mogelijk de “Video Transformation Track” te ontwikkelen in België. Het vormt een track van 12 dagen waarbij oplossingen aangereikt worden voor de digitale shift in werknemers- en klantenbelevenis samen met experts van Google en YouTube.

Het traditionele IT landschap is niet langer van toepassing, de digitale transformatie van vandaag vergt een steeds grotere nood aan databeheer, data-analyse en cognitieve technologieën waar bedrijven steeds meer moeten aan beantwoorden. Het partnership met Google is dan ook een belangrijke stap in de groei van Storyme en in de digitale transformatie van onze Belgische bedrijven. De Gentse scale-up rolt samen met Google Europe de “Video Transformation Track” uit, waarbij ze het mogelijk maken voor bedrijven om een transformatieprogramma te volgen gedurende verschillende weken.

Het programma zorgt ervoor dat bedrijven een opleiding krijgen van A tot Z in videostrategie. “​Door opleidingen als deze kunnen bedrijven beter beantwoorden aan de hedendaagse klantenbelevenis, zowel B2C als B2B. De klassieke advertising via TV gaat vaak verloren doordat de consument steeds meer kijkt naar opgenomen programma’s wanneer het hem of haar uitkomt en zo de traditionele reclame mist. Daarentegen vind je onze kinderen steeds meer terug op de tablet of telefoon. Onderzoek toont ook aan dat volwassen gemiddeld 20% van hun tijd spenderen aan het scrollen op allerhande applicaties. Daar kan je de consument dus wel terugvinden en wordt hij moeilijker bereikbaar via klassieke wegen”​, zegt Lorenzo Bown, CEO van Storyme.

Video’s blijven hoegenaamd de toekomst, al zij het minder op een tv-scherm. Onderzoek van Cisco beaamt dat 82% van het internetverkeer video’s zal bedragen. Tegelijkertijd zijn er op YouTube maandelijks 1,5 miljard actieve gebruikers en worden er elke minuut video’s geplaatst die we als mens op 1 jaar tijd zelfs niet volledig kunnen bekijken. “​Eenvoudig wordt het wel niet een plaatsje te vinden op het wereldwijde web, maar net daarom gaan we dit partnership aan. De juiste boodschap bij de juiste man. We geloven sterk in de synergie tussen Google, onszelf en onze klanten​”, alias Lorenzo.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top