Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Karen Boers verlaat Startups.be

Karen Boers verlaat Startups.be

Karen Boers, oprichter van Startups.be, verlaat de organisatie. Ze gaat zich meer toeleggen op Becode, een organisatie die gratis codeercursussen aanbiedt.

Doordat Startups.be zich meer gaat integreren met Scaleups.eu komen er ook operationele verschuivingen aan de top. "Die twee organisaties blijven bestaan, maar ik trek me terug uit het operationele luik", zegt Karen Boers aan onze collega's van Computable.be. Marijke Degreef gaat die taak op zich nemen. Jurgen Ingels (investeerder en voormalige oprichter van Clear2Pay, red.) zal zich met het strategische luik bezighouden.’

Boers zegt haar handen te willen vrijmaken voor een andere organisatie, de vzw Becode. Becode werd opgericht in 2017 en biedt werkzoekenden een gratis programmeeropleiding aan van zes maanden. "Het gaat inderdaad heel hard voor Becode", aldus Boers. "We zijn gestart in Brussel waar nu drie klassen lopen, er komt een tweede klas in Charleroi, Luik, Gent en Antwerpen gaan binnenkort ook van start. We hebben nu zes campussen, ik weet dus wat te doen (lacht)."

Boers volgde een opleiding Germaanse filologie en begon haar carrière bij View Interim. In 2005 stapte ze over naar iMinds. Ze stichtte Startups.be in 2013.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top