Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Damien Goossens van EASI is Keynote Speaker op de Accounting & Financing Digital Summit

Damien Goossens van EASI is Keynote Speaker op de Accounting & Financing Digital Summit

Damien Goossens, Account Manager & Partner bij EASI zal een van de sprekers zijn op de eerste editie van de Accounting & Finance Digital Summit, die plaats heeft op 22 februari in The Hotel.

De digitalisering heeft tegenwoordig zijn impact op  de meeste economische sectoren, en dan in het bijzonder de sector van de dienstverlening. De beroepen van accountant, financier en managementcontroller worden dus beïnvloed door dit fenomeen dat zowel de maner om processen te begrijpen transformeert als de verwachtingen van de klanten. Overstappen naar het digitale is essentieel, wil men innovatieve producten en diensten aanbieden die tegemoetkomen aan de veranderde behoeften en gedrag van de klanten.

Tijdens de Accounting & Finance Digital Summit, die door Digimedia georganiseerd wordt en waarvan de eerste editie plaats heeft op 22 februari 2019 in The Hotel, ontmoet u de belangrijke spelers van de digitale transformatie van de financiële en boekhoudkundige sector. Zij zullen u helpen om te zien welke principes u moet eerbiedigen en welke acties u moet nemen om de digitale transformatie in uw bedrijf tot een goed einde te brengen.

Damien Goossens, vennoot bij  EASI en keynote speaker van het evenement zal zich in het bijzonder buigen over de evolutie van de rol van de boekhouder in het bedrijf.

Nu zij ontlast worden van saaie taken met lage toegevoegde waarden, kunnen boekhouders zich specialiseren in dat wat toegevoegde waarde brengt voor de machine. Robot Accounting is in volle bloei, en de rol van de accountant zal evolueren naar gespecialiseerd consultancy voor de bedrijfsleiders. De accountant 3.0 krijgt de positie van een vertrouwenspartner, in staat om waarde voor de klanten te creëren.

Damien Goossens zal het ook hebben over Machine Learning, wat bemoedigende perspectieven biedt over de functie van accountant in de toekomst. Het laat onder andere toe om een groot aantal complexe gegevens te verwerken en ontleden, om zo risico`s te berekenen of de validatie van onkostennota`s te automatiseren.

Damien Goossens heeft zijn ervaring opgebouwd bij EASI, en is Accountmanager voor Adfinity, de toonaangevende software voor boekhoudkundig en financieel beheer voor de kleine en middelgrote ondernemingen. Voorheen "EASI Financials" genoemd werd de software in 2017 volledig herwerkt en hernoemd, om meer kracht en gebruiksgemak te bieden aan zijn gebruikers. Meer informatie: https://adfinity.easi.net

EASI is partner van het evenement en beste werkgever van België sinds 2015. Het ontwikkelt en integreert geavanceerde managementtools naast cloud- en beveiligingsoplossingen. EASI en Digimedia verwachten u op 22 februari in The Hotel!

Voor alle vragen over deze Summit kan u zich wenden tot Fanny Leplat (fanny@digimedia.be )

 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top