Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Samsung opent zijn eerste service center in Antwerpen

Samsung opent zijn eerste service center in Antwerpen

Samsung heeft zijn eerste service center in België geopend. Een platform voor de herstelling van mobiele toestellen, persoonlijk advies over de configuratie van een smartphone, of vragen over smartphones, tablets en mobiele accessoires.

Voortaan kunnen klanten met een Samsung-toestel het Service Center contacteren om er mobiele toestellen te laten herstellen, of persoonlijk advies te krijgen over de configuratie van hun smartphone, of vragen te stellen over smartphones, tablets en mobiele accessoires. Samsung biedt hiermee een klantendienst die beantwoordt aan de nieuwe verwachtingen van de gebruikers.

Dankzij de ervaring die het opdeed met de Samsung Experience Store in Brussel en zijn service centers in Amsterdam en Rotterdam, is de fabrikant er zich nu van bewust dat één bezoeker op drie niet allen een herstelling nodig heeft, maar ook behoefte heeft aan persoonlijk advies.

Samsung is hiermee de eerste smartphonefabrikant die zijn eigen service center in België in gebruik neemt. De klanten kunnen er terecht voor allerlei herstellingen van hun mobiel toestel, waarvoor originele wisselstukken gebruikt worden. De toestellen worden nog de dag zelf hersteld en zullen er als nieuw uitzien, met een waarborg van twee jaar. Wanneer de herstelling op afspraak gebeurt, dan kan zij zelfs binnen een uur uitgevoerd worden.

"Onze ophaaldienst bood al de mogelijkheid om een defect toestel op te halen en in slechts 3 dagen te herstellen. Nu verkiezen de gebruikers een persoonlijk contact, en wie ter plaatse wil wachten op zijn herstelling kan dat doen in ons Samsung Service Center", zo verklaarde Daan van der Mijden, Directeur Customer Service bij Samsung Benelux.

De Samsung Service Center Antwerpen is gevestigd in de Van Immerseelstraat 46, in het hartje van de Kievitwijk, vlakbij het Antwerpse Centraal Station.

 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top