Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Het bedrijf Codabox sponsor van de Accounting & Finance Digital Summit

Het bedrijf Codabox sponsor van de Accounting & Finance Digital Summit

Digimedia verwelkomt u op 22 februari eerstkomend in The Hotel voor een evenement rond de digitalisering van de financiële en boekhoudkundige sectoren! Tot de sponsors van het evenement behoort Codabox.

Nieuwe SAAS-oplossingen, papierloze boekhouding, cloud-oplossingen, big data, analytics en robotisering. De digitale evolutie schudt de praktijken van de financiële beroepen dooreen!

Ongeacht de omvang van hun bedrijf moeten accountants, expert-boekhouders, managementcontrollers, salarismanagers en revisoren zich heroriënteren. Maar hoe komt het dat de boekhoudsector nog altijd behoudsgezind blijft en geen zin heeft om eenweigerachtig staat tegen een digitale mindset? Dat is de vraag die Tom Blight, Marketing Manager bij CodaBox, zich stelt. Hij is van mening dat digitale oplossingen hen zullen helpen hun efficiency te maximaliseren en hun klanten aan zich te binden.

Met zijn software wil CodaBox  de boekhouding vereenvoudigen. U hoeft niet meer te wachten op de coda-bestanden van uw klant - de tool doet het voor u. Bankprocuraties en hun follow-op worden perfect geregeld zonder manuele tussenkomst. Een tijdbesparing voor zowel de ondernemers als de boekhouders.

Deze Summit, die ook door Ordina en EASI gesponsord wordt, brengt verschillende sprekers bijeen: Florian Delabie (Sopra Steria), Thomas Bhoner (IntellectEU), Marc Van Thournhout en Patrick Deleu (IPCF - BIBF), Edwin Willems (Agilos), Steven Lehmann (UCB), e.a.

Het volledige programma staat online! Ontdek nu meteen de andere sprekers en alle thema`s die behandeld worden. Schrijf u snel in, vooraleer het early-bird aanbod afloopt!

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top