Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Christa Van Der Toorn, spreker op de Digital Pharma Summit

Christa Van Der Toorn, spreker op de Digital Pharma Summit

Christa Van Der Toorn, consultant digitale transformatie en oprichter van Tinqwise, zal een van de sprekers zijn op de Digital Pharma Summit, die nu vrijdag in The Hotel zal plaatsvinden.

Farmaceutische bedrijven moeten een cruciale rol spelen bij het voorlichten van patiënten en bijgevolg bij het bereiken van betere resultaten voor de patiënten en hun gezondheid. Maar om die weg in te slaan, moeten zij erkennen dat er een verandering in hun eigen organisatie nodig is. Het beheren van die verandering is dus essentieel. Om die verandering mogelijk te maken, moeten werknemers van de organisatie het digitale omarmen.

TinQwise heeft tal van bedrijven begeleid bij hun digitale transformatie. Het ontdekte daarbij dat veel werknemers een mengeling van angst, schaamte en weerstand tegen digitalisering voelen. Ze ervaren het als een bedreiging en niet als een opportuniteit. Voornamelijk vanwege een gebrek aan informatie. In haar presentatie "How to involve employees during the digital transformation of your organisation" bespreekt Christa niet alleen de inzet van de digitale transformatie, maar deelt zij ook haar ervaringen en methodes om "de dingen in beweging te krijgen".

Het evenement gaat van start met de keynotes van Pierre De Nayer en van Paul Simms, Chairman van eyeforpharma. De deelnemers kunnen daarna kiezen uit:

- de "Patient Track" met presentaties van Lionel Reichardt (Pharmageek), van Franck Le Meur (TechToMed) en Benoit Luizet van ViVio.
- of de "Physician Track", met sesses van onder andere Wojtek Dolkowski (MEDtube) en Paul Willers (Medicom Medical Publishers).

Twee networking pauzes en een closing drink zullen deze Summit afsluiten.

Inschrijvingen:https://www.digimedia.be/pharma/index
 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top