Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Knewledge, het eerste agentschap Facebook Marketing Consultant gecertificeerd agentschap in België

Knewledge, het eerste agentschap Facebook Marketing Consultant gecertificeerd agentschap in België

Knewledge is het eerste agentschap dat een Facebook Marketing Consultant wordt in België. Dit programma, dat in bèta gelanceerd werd door Facebook, certificeert de agentschappen die gespecialiseerd zijn in het implementeren van de Facebook marketingtechnologieën bij hun klanten.

Facebook wil hiermee de digitale agentschappen in de schijnwerpers zetten die een grondige technische expertise en ervaring hebben in het gebruik van tracking, shopping feeds, en andere gelijkaardige technologieën. Het sociaal netwerk waarborgt hiermee de adverteerders dat het agentschap zorgt voor een optimale uitrol van zijn marketing oplossingen, en zo een maximale waarde creëert.

Deze door Facebook toegekende titel kreeg het agentschap nadat het geslaagd was in een volledige test met een resultaat van meer dan 80%, en in een coderingsoefening die door het "Solutions Engineering" team van Facebook geëvalueerd was.

Voor Knewledge betekent dit tal van voordelen: een vermelding in de officiële gids met Facebook marketingpartners, toegang tot specifieke technische support en deelname aan speciale evenementen en opleidingen.

Gérald Claessens, CEO van Knewledge: "Deze nieuwe certificering is de vrucht van ons engagement voor continue vorming van ons team experts, en een mooie erkenning van onze competenties op het vlak van digitale marketing."

Deze erkenning van de expertise van Knewledge op het gebied van sociale netwerken, en dan in het bijzonder in het ecosysteem van Facebook, is een mooie aanvulling op de expertise die het al een tijd heeft in Google. Door de platformen te combineren wordt de strategische aanpak innovatief, want zo kan het een boodschap op de meest relevante manier richten, op het juiste moment, bij het juiste publiek.

In België zijn, net als elders, de sociale media onmisbaar geworden in elke mediastrategie: de Belgen brengen immers elke dag gemiddeld 1u30 door op de sociale media. Facebook en Instagram hebben een maandelijks publiek van 10,6 miljoen actieve gebruikers, waarbij Instagram nog altijd blijft stijgen, met in januari een stijging van 2,9%. (Bron: Digital 2019, We are Social - Hootsuite).

Technische expertise en advies zijn tegenwoordig uitgegroeid tot onmisbare pluspunten om een optimaal resultaat van de digitale marketingcampagnes te kunnen waarborgen. Wenst u een geavanceerde Facebook- of Instagramstrategie uit te rollen, met extra technische support, schakel dan het agentschap Knewledge in, het enige "Facebook Marketing Consultant" gecertificeerde agentschap op de markt.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top