Connect with us
woman-sunglasses

Focus

D-1 voor de Accounting & Finance Digital Summit

D-1 voor de Accounting & Finance Digital Summit

Afspraak nu vrijdag in The Hotel voor de eerste editie van de Accounting & Finance Digital Summit. Een namiddag met interventies van experts die u de impact laten begrijpen die de digitalisering heeft op de financiële en boekhoudberoepen.

De digitalisering raakt tegenwoordig de meeste economische sectoren, en in het bijzonder de wereld van de dienstverlening. De beroepen van boekhouder, financier en managementcontroller worden dus ook getroffen door dit fenomeen dat zowel de manier verandert om de processen te begrijpen, als de verwachtingen van de klanten. De stap zetten naar het digitale is een must, wil men innovatieve producten en diensten aanbieden, die voldoen aan de nieuwe behoeften en het veranderd gedrag van de klanten.

Tijdens de Accounting & Finance Digital Summit, , georganiseerd door Digimedia en waarvan de eerste editie plats heeft op 22 februari 2019 in The Hotel, zal u de belangrijke spelers uit de financiële en boekhoudsector kunnen ontmoeten. Zij zullen u helpen om te bepalen welke principes u moet eerbiedigen, welke acties u moet ondernemen om de digitale transformatie binnen uw bedrijf tot een goed einde te brengen.

EASI, partner van het evenement en de beste werkgever van België sinds 2015, ontwikkelt en integreert geavanceerde beheertools en cloud- en beveiligingsoplossingen.

Hebt u vragen over dit evenement, aarzel niet om Fanny Leplat te contacteren (fanny@digimedia.be)

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top