Connect with us
woman-sunglasses

International

IT-bedrijf EASI opent eerste vestiging in Nederland

IT-bedrijf EASI opent eerste vestiging in Nederland

EASI breidt uit naar Nederland. Het IT-bedrijf opent er een eerste vestiging in Rossum. Voor de dagelijkse leiding werkt EASI samen met Jacob Flik en Leo Oppenheimer die beiden overkomen van QLS Northern Europe.

Lokaal partnership

 

EASI investeert altijd in lokale partnerships,” zegt managing partner, Thomas Van Eeckhout. “Met Jacob Flik als general manager en Leo Oppenheimer als technical manager hebben we twee uiterst capabele mensen gevonden die de dagelijkse leiding van EASI Nederland op zich nemen. Ze kennen de Nederlandse markt door en door, dankzij hun jarenlange ervaring met IBM i-systemen.

 

EASI Nederland is een logische stap vertelt Leo Oppenheimer. “We waren van in het begin overtuigd van de kwaliteit van de dienstverlening en de samenstelling van de producten- en dienstenportfolio. Bovendien is EASI is een IBM Platinum Business Partner. We kunnen dus verder bouwen op de bestaande expertise die EASI België al 20 jaar uitdraagt.

 

Nederlandse markt veroveren

 

We willen samen met onze IT-infrastructuuroplossingen de markt veroveren,” zegt Jacob Flik. “Hoewel we ons in eerste instantie richten op security, cloud en infrastructuurbeheer voor IBM Power en VMware (Intel)-omgevingen, geloven we daarnaast sterk in het potentieel van de beheersoftware van EASI. Op dit moment beschikken we al over enkele Nederlandse klanten voor de mobiele verkoopapp SmartSales en het boekhoudpakket Adfinity. We zijn ervan overtuigd dat ook hun aantal de komende jaren alleen maar zal groeien.

 

Actief in 6 landen

 

De start in Nederland kadert in de grotere expansiestrategie van het bedrijf. Zo is EASI op dit moment actief in zes landen. België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Spanje en nu dus ook Nederland. “We hopen daar op een stevige groei,” zegt Thomas Van Eeckhout. “Over twee jaar zouden we er graag minstens met een twintigtal mensen zitten.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top